Fysioterapeut i Vejle

vejle rygklinik simon

Har du smerter i muskler og led, så book en tid hos fysioterapeut i Vejle

Fysioterapeut med mange års erfaring kan hjælpe dig af med smerter i muskler og led, så du ikke længere er begrænset i din dagens gøremål. Vejle Rygklinik indehaves af Simon, der er rutineret fysioterapeut. Han har arbejdet med forskellige former for fysioterapi i 19 år. Han kender dermed alle de signaler kroppen sender, når den bliver overbelastet.

Som den eneste specialiseret McKenzie fysioterapeut i Vejle, giver Vejle Rygklinik dig afklaring, behandling og hjælp til selvhjælp med øvelser, du nemt kan lave derhjemme.

Uanset om du kommer med en diskusprolaps, hovedpine, smerter i iskias, kroniske smerter, eller en anden skade i lænden, ryggen eller nakken, der begrænser dig i dit privatliv og arbejdsliv, er målet at gøre dig så helbredt eller selvhjulpen som muligt.

 

Book tid online

Det er nemt at bestille tid til en undersøgelse – du kan gøre det online lige her.
Et forløb hos Vejle Rygklink strækker sig typisk over to til fem konsultationer. Her afdækkes først årsagen til dit problem, så du får afklaring og viden om årsagssammenhæng. Dernæst lægger vi sammen en hensigtsmæssig strategi for din behandling. Du lærer simple øvelser, der er med til at bedre dit problem, og gør dig i stand til, selv at kunne håndtere dine smerter.

Mange skader og smerter i ryg, nakke og lænd er heldigvis mulige at fjerne med fysioterapi. I tilfælde, hvor det ikke er muligt, hjælper vi dig med en henvisning til rette behandling.

Vejle Rygklinik drives af Dip. MDT fysioterapeut Simon Simonsen, der har 19 års erfaring med undersøgelse, behandling og genoptræning – heraf tre år fra landets største offentlige smerteklinik. Simon giver desuden sin erfaring og viden videre gennem undervisning af andre fysioterapeuter.

Spørgsmål og kontakt
Har du spørgsmål til bestilling eller til hvilken behandling, der passer bedst i dit tilfælde, så ring til Simon på 53 82 25 75 allerede i dag, så du kan blive kvit for smerter og gener.