Smerter i led og muskler

Vejle Rygklinik er specialist i rådgivning og behandling af smerter

Med jævne mellemrum oplever vi alle smerter i led og muskler. Har vi brugt muskler, der for længe har været i ro, opstår der en ømhed, som heldigvis hurtigt fortager sig.

Der er desværre mange, der går rundt med mere kroniske smerter. Smerterne kan have baggrund i flere ting, men nogle af de hyppigste årsager til smerter i led og muskler kan inddeles i to forskellige grupper:

  • Overtræning og belastningsskader
  • Ulykker og mén efter medicinsk behandling

På trods af at smerterne kan føles ens, er det ofte forskellige behandlingsmetoder der skal til, for at komme smerterne til livs.

 
Vejle Rygklinik har ekspertisen til at hjælpe dig af med smerterne, uanset hvordan de er opstået. Som certificeret McKenzie fysioterapeut på højeste internationale kompetenceniveau er Simon fra Vejle Rygklinik endvidere specialiseret i både rådgivning og behandling af dine skader og smerter.

Efter endt behandling på Vejle Rygklinik vil vi give dig nogle gode råd og øvelser med hjem. På den måde kan du selv være med til at forebygge, at smerterne kommer tilbage.

Smerterne i led og muskler kan udvikle sig til noget mere alvorligt, hvis du ikke søger behandling. Har du smerter i ryg og lænd, er det desuden vigtigt at få hjælp hos en fysioterapeut, så det ikke udvikler sig til noget mere alvorligt – som f.eks. en diskusprolaps.

Kontakt og tidsbestilling!

Har du spørgsmål til, hvordan du kan komme af med dine smerter i led og muskler, så er du altid velkommen til at ringe til os.

 

Tilskud fra “Danmark”

Det er ikke længere nødvendigt at få lægehenvisning, for at få tilskud fra “Danmark”. Det kræver blot at du er medlem. Vi er vant til papirarbejdet, og hjælper gerne med at indberette til “Danmark”, så du ikke behøver at bruge energi på det.