Behandling af smerter i nakken – også efter piskesmæld

Slip af med dine nakkesmerter og lær at forhindre, at de kommer igen.

Hold i nakken opstår ofte, fordi vi sidder for stille eller sover med hovedet i en uhensigtsmæssig position. Bliv undersøgt og find årsagen til dine smerter i nakken.

Vejle Rygklinik er ekspert i behandling af gener og smerter og kan også hjælpe dig af med dine smerter. Vi har gennem mange år specialiseret os i både behandling og forebyggelse af smerter i nakken.

Kommer du til behandling på vores klinik, vil du derfor, ud over behandlingen, få en række øvelser med hjem, så du selv kan forebygge smerter i fremtiden.

Med den rette behandling og en række simple øvelser, vil du efter få behandlinger igen kunne opleve en smertefri dagligdag.

Hvis du er låst i nakken på grund af en uhensigtsmæssige siddestilling, vil du ud fra en vurdering af din dagligdag og dine arbejdsstillinger lære at sidde på en måde, der er bedre for din nakke og krop.

Dernæst lærer du, hvilke bevægelser der modvirker belastningen.

Smerter efter piskesmæld

Vejle Rygklinik har også stor erfaring med behandling af piskesmæld og smerter herfra.

Piskesmæld gennemgår tre stadier:

  • Det akutte stadie
  • Heling
  • Optræning

Få afklaret, hvor i forløbet du er, samt få en plan for, hvordan du bliver genoptrænet bedst muligt. De fleste har heldigvis en god prognose, men visse personer vil have brug for en tværfaglig indsats, hvor der efter en undersøgelse etableres kontakt til din læge med anbefalingen om, at du videre henvises.

Kontakt Vejle Rygklinik på +45 53 82 25 75, hvis du har spørgsmål til, hvordan du får en effektiv behandling og de rette øvelser mod smerter i nakken eller fra piskesmæld.

Feedback powered by Endorsal