Genoptræning af diskusprolaps over nettet

Til Jer, der sidder med en diskusprolaps, vil jeg bare sige, at I IKKE kun behøver at finde en behandler i Jeres nærområde. Simon, Vejle Rygklinik evner at behandle uden fremmøde på klinikken, og jeg vil anbefale alle med rygproblemer at kontakte Simon.
Kontakt Vejle Rygklinik her

Min historie
I foråret 2018 fik jeg konstateret en diskusprolaps ved nederste lændehvirvel. Til daglig arbejder jeg som sælger, så jeg tilbringer derfor meget til på hhv. kontor og i bil – Altså megen stillesiddende arbejde.

Jeg fik anbefalet Vejle Rygklinik v. Simon Simonsen i Vejle. Jeg bor selv i Nordjylland, så set med de praktiske briller, var det en udfordring at komme til Vejle til hver konsultation.

Jeg fik dog alligevel en tid hos Simon, og kom til Vejle på klinikken til første konsultation. Simon gennemgik mine udfordringer mht. både smerter og bevægelighed. Vi fik sammensat et meget simpelt træningsprogram med øvelser, som jeg skulle lave hver anden time. Jeg kunne efter relativt kort tid mærke en lille forøgelse i min bevægelighed.

Fjernkonsultationer over nettet

Da mine udfordringer bl.a. var at sidde i en bil, foreslog Simon, at vi kunne holde fjernekonsultationer. Altså konsultationer, hvor jeg befandt mig i mit hjem i Nordjylland og Simon på klinikken i Vejle. Dette kan enten foregå på FaceTime eller Skype. Da man i mit tilfælde skal have trænet ryggen op igen, behøver Simon ikke have ”Hands On”. Derfor var fjernkonsultationer lige som effektive som ved personligt fremmøde på klinikken.

Simon ringede mig op på aftalte fjernkonsultationer. Vi gennemgik igen min bevægelighed og øgede mængden af øvelser for hver gang. Trods Skype eller FaceTime kunne Simon sagtens vise mig øvelser, og jeg kunne sagtens afprøve dem.

Vi havde fjernkonsultationer hver uge til at starte med. Efter det stille og roligt blev bedre og bedre øgede vi intervallerne, og de sidste to konsultationer var der 3 uger imellem.

Min ryg er stærk igen
Efter 3 mdr. lagde jeg selv 80 m2 fliser derhjemme, og jeg havde ikke længere udfordringer som følge af min diskusprolaps.
Simons professionalisme og ikke mindst tilgang til tingene, hjalp mig hurtigt videre. Jeg laver stadigvæk øvelser dagligt. Ikke hver anden time, men efter behov. Jeg har lært selv at læse kroppens signaler og behov for ro, træning osv.

Jeg kan kun give Simon, Vejle Rygklinik de varmeste anbefalinger.

De bedste anbefalinger,

Lasse Langelund Pedersen
Area Sales Manager
Seritronic