Slip af med diskusprolaps uden operation

Lad ikke smerter og fysiske begrænsninger fra en diskusprolaps styre dit liv. Hovedparten af alle diskusprolapser er mulige at afhjælpe med fysioterapi og korrekt genoptræning. Det får du hos Vejle Rygklinik, der er certificeret McKenzie fysioterapeut og specialist i behandling af diskusprolaps i ryg, lænd og nakke.

En diskusprolaps gennemgår tre faser:

  • Den akutte fase
  • Helingsfasen
  • Optræningsfasen
Der i hver fase er forskellige anbefalinger til fysisk aktivitet og træning. Jeg hjælper dig igennem de tre faser, så vi sammen sørger for, at du får det mest optimale forløb. Få afklaret, hvor du er i forløbet, samt en plan for, hvordan du bliver genoptrænet bedst muligt. Din behandling starter med en undersøgelse og en vurdering, der danner grundlag for et program med enkle øvelser, du skal bruge til at træne dig ud din prolaps. Samtidig vurderes, hvordan du bruger kroppen i hverdagen – og hvordan dine smerter reagerer på dagligdags belastninger.

Hvad sker der når du får en diskus prolaps? from Simon Simonsen on Vimeo.

Mange mennesker, der har lidt af en diskusprolaps i en længere periode, mangler afklaring i forhold til, hvad de helt konkret fejler. Hos Vejle Rygklinik får du viden og afklaring, samt hensigtsmæssige strategier og vaner for at håndtere og tage kontrollen over dine smerter. Kontakt Vejle Rygklinik for mere viden og for at få et træningsprogram, så du vil kunne behandle dig selv og fjerne smerterne bedst muligt.
diskusprolaps

Brug for hjælp?