Behandling af hovedpine

Slip af med din hovedpine og lær at forhindre, at den kommer igen

Hovedpine kan stamme fra nakken og opstår ofte, fordi vi anbringer hovedet i en uhensigtsmæssig position i længere tid. Smerter i hovedet, der stammer fra nakken, bliver ofte kaldt spændingshovedpine eller udstrålende hovedpine.  Men det kan også ligne et migræne anfald.

Bliv undersøgt og find ud af årsagen til din hovedpine. Få den rette behandling og lær en række simple øvelser, der hjælper dig af med problemet og smerterne. Du får også viden om, hvordan du forebygger nye anfald.

 

Hovedpine kan skyldes mange ting – Din nakke er en af dem!

Vi undersøger om din nakke er årsag til din hovedpine. Ved test af din nakke gennem stillinger, bevægelser og manuelle test kan vi afgøre om din hovedpine stammer fra nakken

Belastninger i din dagligdag kan udløse hovedpine fra nakken. Det kan for eksempel  være uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Du vil du ud fra en vurdering af din dagligdag, lære at ændre dine stillinger på en måde, der er bedre for dig.

Du vil også lære øvelser, der modvirker belastningen.

Hovedpine

Hovedpine kan skyldes andre årsager end nakken. Hvis det efter undersøgelsen vurderes, at det kunne være tilfældet, vil vi tage kontakt til din egen læge.

Vejle Rygklinik har lang erfaring med behandling af ondt i hovedet, og vi har stort kendskab til de bivirkninger, der kan være tilstødt. En undersøgelse på klinikken kan hjælpe til at stille den rigtige diagnose.

Har du spørgsmål til vores behandling af hovedpine eller til andre behandlinger på klinikken, så er du altid velkommen til at ringe til Simon på 53 82 25 75.