Kroniske rygsmerter anbefaling

Jeg har gennem det seneste 1½ år, været igennem et forløb hos Simon Simonsen. Formålet med forløbet var et ønske om, at jeg kunne få færre rygsmerter og ryggener. Siden vinteren 2004 har jeg i perioder haft mange kroniske rygsmerter, og bl.a. ikke kunne løbe, træne squat eller spille squash siden dengang. Dette til trods for, at jeg siden 1999 har styrketrænet (herunder også rygtræning) 3 gange i ugen i gennemsnit.

I forløbet med Simon Simonsen har der været fra en måned og op til fire måneder mellem konsultationerne. Simon har justeret min træning og lavet tilføjelser til min nuværende træning og daglige øvelser. Simon har på en fremragende måde få dette flettet ind i min dagligdag og taget udgangspunkt i min egen hverdag og træning. Og ikke som mange andre, der tager udgangspunkt i en ideal (og urealistisk) situation.

Gennem de seneste 12 år vil jeg tro, at jeg har konsulteret mere end 50 forskellige læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører og ”kloge mænd”. Men det helt store forandring er sket i forløbet med Simon Simonsen. Jeg har i det seneste halve år bl.a. kunne løfte 115 kg i squat (3 sæt af 10 gentagelser), løbet 9 km på 43 min og spillet squash. Det havde jeg på ingen måde forestillet mig at komme til, inden jeg startede forløbet med Simon.

Så jeg er fantastisk glad for forløbet med Simon og giver ham mine største anbefaling.

Navn:

Martin Lyhne Holmgaard

Alder:

33 år

Uddannelse:

Tømrer og bygningskonstruktør

Stilling:

Uddannelseschef